Multidisciplinaire aanpak

0 Comments

multi datagedreven

De wereld is te complex geworden om alles nog alleen te kunnen. Waar vroeger een smid een hele koets kon bouwen, hebben we tegenwoordig diverse specialiteiten nodig. Business consultants die de business begrijpen, analisten/statistici die begrijpen welke data we nodig hebben zonder bias te krijgen, IT-ers die de juiste data verzamelen en opslaan in een datawarehouse of data hub, AI consultants die databots kunnen opleiden, mensen die inzichten kunnen genereren en presenteren, dashboard bouwers enz.

Het gaat om de vent, niet om de tent

Wij werken met multidisciplinaire teams omdat we geloven in de kracht van het individu. We werken dan ook niet samen met grote bedrijven die toevallig een trosje analisten op de bank heeft zitten die ze graag in willen zetten maar met individuele zelfstandig werkende professionals of met kleine gespecialiseerde partijen die we naar behoeven in kunnen zetten om zodoende de juiste oplossing op het juiste moment te kunnen bieden. Dat vergt uiteraard enige afstemming en dat doen we vanuit het vlinderstrik model.  We werken dus met een best-of-breed model waarbij we steeds voor onze klanten een maatwerk ketting maken met de juiste pareltjes. De juiste expertise op het juiste moment tegen de juiste prijs.

Overigens bedoelen we met de juiste vent niet persé een man. We hebben diverse dames die met ons samenwerken. Het gaat om de trut en niet hut klinkt echter zo onaardig 😁.

About the author 

Gerard Versluis

Lean Six Sigma master Black Belt, processen versimpelen en digitaliseren
Data gedreven werken trainingen en workshops
HR analytics en people analytics expert

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Scan de code