Wij helpen KIK-V te implementeren

Landelijke ketenpartijen in de verpleeghuis zorg hebben een convenant getekend en baseren steeds vaker hun uitvragen hierop. Van aanbieders wordt verwacht dat zij onderbouwd en consequent indicatoren berekenen zoals beschreven in de uitwisselprofielen.

Zorgaanbieders van verpleeghuiszorg vinden voor het aanleveren van de landelijk verplichte indicatoren aan Zorginstituut Nederland.

Volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (art.11i, tweede lid) zijn zorgaanbieders ook verplicht om gegevens over de kwaliteit van geleverde zorg aan te leveren bij het Zorginstituut.

Waarom met ons samenwerken bij de KIK-V implementatie? 
KIK-V gaat in de kern over data gedreven werken. Veel organisaties beginnen daar nu mee, omdat dit het leer- en verbetervermogen versterkt en organisaties minder kwetsbaar maakt. Wij zijn gespecialiseerd in data gedreven werken en kunnen een stevig fundament leggen. Door KIK-V te implementeren voldoet u niet alleen aan de eisen die Zorginstituut Nederland u oplegt, u bespaart ook veel tijd, kopzorgen en stress. En als klap op de vuurpijl biedt onze ondersteuning bij KIK-V ook voordelen voor uw eigen ambities rond data gedreven werken omdat we met onze aanpak een stevig en betrouwbaar fundament leggen waarbij we hergebruik van gegevens gaan optimaliseren.


kik-v implementeren

Van technische realisatie tm volledige ontzorging.


Wij ondersteunen bij KIK-V

Standaard componenten

We hebben eerder met dit bijltje gehakt en een aantal componenten, zoals een data hub (verzamelpunt), de beveiliging (identificatie, authenticatie en autorisatie) en de mogelijkheid een vraag te stellen en te beantwoorden zijn al standaard aanwezig.

Door te werken met deze proven technology nemen we een groot deel van het risico in een project weg. Wel zijn we met uw combinatie aan specifieke applicaties afhankelijk van wat er is.

Het goede gesprek

We werken volgens het vlinderstrik model en hebben steeds een one-point-of-contact benadering. Als directie, management of teamleider praat u met management consultants. En we laten de techneuten onderling met elkaar praten. Zo spreekt iedereen steeds elkaars taal en wij verzorgen het koppelvlak.

Dit vergroot het begrip en draagt er mede toe bij dat we elkaar echt verstaan.


Deelproducten

Omdat we werken in een gefaseerde aanpak zullen er per fase deelopleveringen plaatsvinden. Dat kan ook een opdracht aan u als opdrachtgever zijn bijvoorbeeld omdat de data niet consequent is of wellicht helemaal ontbreekt. U ontvangt dan een lijst met verbeterpunten die eerst zal moeten worden afgehandeld. Ook hier geldt: garbage in = garbage out. Op verzoek kunnen we hier in ondersteunen met handjes of (AI) automatisering.

niets is onmogelijk maar het wordt wel steeds drukker

Wilt u direct een afspraak?

Scan de code