Dashboards in Excel

0 Comments

Excel is misschien wel de meest gebruikte app uit de Microsoft suite. En in ieder geval de meest onderschatte. Excel biedt zoveel mogelijkheden voor zowel beginnende eindgebruikers als ervaren programmeurs, dat er complete programma’s mee te bouwen zijn. En dashboards waarbij je niet eens meer ziet dat er Excel onder ligt.

voorbeeld van een Excel Dashboard in een call center

Dashboards bouwen is één. Keuzes maken en de juiste focus aanbrengen, dat is waar het echt om draait. Geen normen en targets om mensen op te jagen maar informatie om naar het proces te kijken. Om te zien of we het proces kunnen verbeteren.

About the author 

Gerard Versluis

Lean Six Sigma master Black Belt, processen versimpelen en digitaliseren
Data gedreven werken trainingen en workshops
HR analytics en people analytics expert

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Scan de code